Anbefal Billetto (Referrals)

Vi er så stolte af vores fantastiske arrangørfællesskab og glade for at kunne tilbyde dig muligheden for at optjene et gavekort på 500 DKK, når du henviser en eller flere arrangører i dit netværk til Billetto.

Sådan anbefaler du Billetto

For at anbefale Billetto til andre arrangører, skal du dele dit unikke henvisningslink eller din QR kode med dit netværk.

Du finder dit link således:

1. Gå til menu

2. Klik på henvis en ven

Du kan nu dele linket eller QR koden via e-mail, sociale medier eller personligt. Når en i dit netværk bruger dit henvisningslink eller din kode til at tilmelde sig hos Billetto, vil vedkommende blive vist på din henvisningsoversigt.

Når den vigtige milepæl på over 5000 DKK i billetsalg er nået på et gennemført event, kan du få din belønning.
Når du har anmodet om din belønning, vil du modtage en e-mail med et gavekort som tak for din hjælp. Dette tager 3-5 dage.

Der er i øjeblikket en grænse på, at du max kan henvise 10 personer. Bemærk, at programmet kan ændres.

Vi sætter pris på din støtte og glæder os til at byde dit netværk velkommen til Billetto. Hvis du har spørgsmål om henvisningsprogrammet, er du velkommen til at kontakte os vores support.

Til dig som henviser:

Læs venligst vores vilkår og betingelser for henvisninger, før du accepterer:

https://billetto.dk/l/terms-for-ref

Til dig, som modtager:

For at kunne tilbyde gaver via vores henvisningsprogram, giver du ved tilmelding via et henvisningslink fra en anden arrangør, den henvisende arrangør tilladelse til at se følgende vedrørende din konto:

1. Hvis du har tilmeldt dig.

2. Hvis du har solgt billetter.

3. Hvis du har solgt billetter over det beløb, der kræves for henvisningsgave. Hvis du ikke ønsker at oprette en konto med en henvisningsgave, anbefaler vi, at du opretter konto i en anden browser.

https://billetto.dk/l/ref-terms