Billetto’s billetgebyrer og transaktionsomkostninger

Det er gratis at oprette gratis events på Billetto. Hvis du opretter events med betalte billetter, vil der være et billetgebyr. Dette kan inkluderes i billettens pris som trækkes fra din omsætning før eventet udbetales, eller det kan gives videre til billetkøberen, som så vil betale billetpris+billetgebyr.

Når du ligger events op med Billetto første gang, skal du vælge hvilken plan, du gerne vil oprette dine events med. Du kan altid ned eller opgradere hvis du ønsker adgang til flere eller færre funktioner.

Pris planer ser du her, længere nede af siden kan du også bruge vores pris beregner til at regne gebyret ud. Funktioner der er tilgængelige på de forskellige planer ser du her.

Basic

Her kan du oprette så mange events, du har lyst til. Basic er god, hvis du ikke behøver så mange funktioner, men bare gerne vil have en simpel eventside.

Billetgebyret for denne plan er 3% + 3,99 kr. Per billet (max. DKK 55.2) Excl. moms. Der er ikke nogle udgifter i forhold til kortgebyrer på dette plan.

Dog kan du vælge at aktivere Mobilepay hvor du betaler 2,99 kr. Excl moms per ordre.

Advanced

Her har du adgang til de samme funktioner som på Basic. Her får du dog adgang til yderligere funktioner, så som deltagerinformation, tilføje besked til ordrebekræftelse e-mailen, tilføje billeder til dine billetter og en masse andre funktioner.

Billetgebyret for denne plan er 6% + 3,99 kr. Per billet (max. DKK 55.2)  Excl. moms. Der er ikke nogle udgifter i forhold til kortgebyrer på dette plan.

Dog kan du vælge at aktivere Mobilepay hvor du betaler 2,99 kr. Excl moms per ordre.

Custom plan

Hvis du har et større mere komplekst event, som kræver lidt mere end vores standard tilbud. Kan du kontakte os, for at høre om muligheden for at få adgang til vores Custom plan.

Ud over ekstra funktioner, tilbyder vi også personlig rådgivning og konsultationer om hvordan du ville kunne anvende Billetto til dit event. Efter konsultationen vil vi kunne lave en Custom pris til jer.

Free plan

Det er altid gratis at oprette gratis events på Billetto med Free planen. Her får du en helt simpel eventside. Du kan dog kun have en gratis billettype oprettet på hvert event med denne plan.

Velgørenhedsevents

Hvis du afholder velgørenheds events og er en registreret organisation, så tag gerne fat i vores support for at høre mere om mulighederne for en reducering af prisen.

MobilePay gebyr

MobilePay har et selvstændigt gebyr udover Billetto’s gebyr. Eventarrangøren bestemmer om de vil tilbyde deres billetkøbere at betale med MobilePay. Hvis det er tilfældet, betaler eventarrangøren det selvstændige MobilePay gebyr. Læs mere her.

Billetgebyret betales af billetkøberen

Hvis eventarrangøren ønsker at billetgebyret betales af billetkøberen, betaler billetkøberen for billettens pris + Billetto gebyret.

Note: I dette scenarie vil salgsoversigten vise omsætningen af billetsalget uden Billetto’s gebyr.

Billetgebyret afholdes af eventarrangøren

Hvis eventarrangøren ønsker at afholde gebyret, betaler billetkøberen kun for billettens pris. Når billetsalget er afsluttet, fratrækkes Billetto’s gebyr fra billetomsætningen inden pengene udbetales.

Note: I salgsoversigten er det muligt at se fordelingen af billetomsætningen, Billetto’s gebyr samt det endelige beløb der udbetales efter eventet.

Note: Ovenstående gebyrer gælder kun for Billetto DK, hvis du har events på nogle af vores andre sider, kan du klikke her for at komme til rette side og se prisen, for hvert land du har events i.