Hvordan refunderer jeg en billet for en af mine gæster?

Du kan anmode om en refundering for én eller flere af dine gæster via dit event. Du skal enten bruge deres E-mailadresse, navn eller ordre ID (dette bør kunden have modtaget i en E-mail med ordebræftelsen).

Refusion via computer:

1. Klik på mine events

2. Klik på administrer på eventet

3. Klik deltager i menuen

4. Klik ordrebehandling

5. Søg efter den ønskede ordre og klik på den

6. klik på feltet anmod om refusion

Bemærk venligst at det tager op til 5 arbejdsdage før refunderingen fremgår på din købers bankkonto(afhængigt af den anvendte bank). Der kan kun anmodes om refusioner for aktuelle events. Man kan ikke anmode om refusion på afholdte events. Bemærk venligst at refunderinger ikke inkluderer Billettos bestillingsgebyr.

Hvis det ikke er hele ordren der skal refunderes men kun dele af ordren, skal du sende en mail til support@billetto.dk med ordre id og billetto id på billetten som skal refunderes tilbage til kunden.

Refusion via Billetto appen:

Du kan godt foretage refusioner via Billetto-appen. Det er dog kun muligt at refundere ordrer, som er foretaget gennem appen, det vil sige ordre du har solgt i døren.

Bemærk venligst, at når du klikker på ordre oversigten vil du nu kunne se alle ordre købt på tværs af forskellige enheder. For at se om en ordre er købt på den gældende enhed har vi valgt at markere terminal navnet med blå skift.

På den måde kan du se alle ordre, men være sikker på om du refundere ordren på den rette enhed, hvis refusionerne skal foretages på de enheder som de er købt på.

Dette kommer jer til gavn hvis i anvender kasserapporter til jeres dørsalg.

1. Du logger ind på appen (klik her)

2. Hvis du logger ind med e-mail, skal du skifte til arrangør, ved at klikke på din profil nederst til højre. Hvis du logger ind med arrangørnøglen vil den skifte til din arrangør profil med det samme.

3. Du klikker på eventet du skal refundere en ordre på

4. Du klikker på dørsalg

5. Du klikker på vis ordre nederst til venstre

6. Du vælger den ordre på listen der skal refunderes og klikker på den

7. Du klikker nu på refunder ordre

8. Der vil nu stå at refunderingen er gennemført.

9. Klik på krydset til højre eller bare i det grønne felt, og gå tilbage til dine events hvis du er færdig med at refundere.

Note: Refusioner kan kun foretages med den oprindelige betalingsmetode. Således kan betalinger kontant kun refunderes kontant, kreditkortbetalinger kan kun refunderes gennem kreditkortterminalen og så videre. Bemærk alle disse betalinger kører udenom BIlletto, da vi ikke fysisk får pengene kontant eller kort ind til os. Vi registrer kun billetsalget for jer.

Note: Man kan ikke anmode om refunderinger på ordre på udbetalte events, man kan kun anmode om refusioner på hele ordre.