Hvordan gensender jeg en billet til en gæst?

Hvis én (eller flere) af dine gæster ikke har modtaget sin billet eller har brugt en forkert E-mailadresse til bestillingen, har du mulighed for at gensende eller videresende den til den korrekte E-mailadresse.

1. Log ind på din Billettokonto

2. Klik på mine events

3. Klik på administrer

4. Gå til deltagere

5. Klik på ordrebehandling

6. Søg efter den ønskede ordre og klik på den

Du vil nu have følgende muligheder: Download PDF billet, Gensend PDF billet og Videresend PDF billet.

Du kan vælge “Download PDF billet” hvis du skal bruge en kopi af din gæsts billet.

“Gensend PDF billet” hvis din gæst har indtastet den korrekte E-mailadresse, men ikke har modtaget sin billet.

“Videresend PDF billet” Hvis din gæst har indtastet en forkert E-mailadresse. Derved åbnes din email klient så du let kan sende billetterne til den korrekte email. Hvis du ikke har en email klient på din computer, så skal du klikke Download PDF og sende billetterne som vedhæftning fra din egen email.