Kan jeg generere gratis billetter via eventet på Billetto?

Det kan du tro. Billetto har en funktion som hedder generer billetter, her kan du sende gratis billetter bagom dit event til sponsorer, medlemmer eller ligende uden beregning. Disse ligner betalte billetter, men når kunden modtager disse vil der fremgå kroner 0 på selve billetten.

1. Du logger ind på Billetto

2. Klikker på mine events

3. Klikker på administrer

4. Går til deltagere

5. klikker på billethåndtering

6. Her klikker du på generer billetter

Her finder du den billet du ønsker at sende, og vælger antal der skal sendes til kunden, taster navn og e-mail og herefter klikker du på generer. Så vil kunden herefter modtage sin(e) billet(ter) på e-mail.

Note: Du kan kun sende 100 stk billetter af gangen via denne funktion. Dette er en gratis billet du genererer, så selvom du vælger en betalt billet vil den fremgå som gratis for kunden.