Hvilke muligheder har jeg for kampagner?

Note: Funktionen er ikke tilgængelig hvis du har valgt Basic eller Free. Så skal du opgradere til Advanced istedet.

Alt efter hvilken slags kampagne du gerne vil oprette har du forskellige muligheder:

• Du kan vælge "Tid" som et vilkår hvis du vil oprette early bird-billetter.
  • Du kan vælge at uploade en "Målgruppe", hvis du eksempelvis har en gruppe medlemmer som du gerne vil give et særligt tilbud.
  • "Antal billetter i indkøbskurv" lader dig give en rabat hvis en billetkøber bestiller et bestemt antal billetter.
  • Du kan vælge hvilken "Salgskanal" som dit tilbud skal være gyldigt på; f.eks. hvis du vil give en rabat på alle online-transaktioner.
  • Derudover kan du "Generer unik kode", som, når aktiveret på eventet, giver en angivet procentrabat.

Bemærk: Kampagnemuligheden er på nuværende tidspunkt kun tilgængelig for Enterprisekunder. Vil du gerne lære mere? Kontakt os endelig.