Kampagner - Rabatter, tilbud og promoveringssystem

Bemærk: Funktionen er ikke tilgængelig for Basic eller Free. I så fald skal du opgradere til Advanced.

Kampagner er mere end blot simple adgangskoder, men sætter dig i førersædet. Du kan opsætte vilkår , der automatisk låser op for særlige billetter og giver rabatter baseret på særlige betingelser. Disse inkluderer antallet af købte billetter, købstidspunkt, salgskanal m.m.

Kampagner kan oprettes på enten et enkelt event eller du kan oprette en Konto-kampagne, der lader dig sætte en kampagne op på hver enkelt event. For mere information kan du læse her

Vi tilbyder både fuld brugerdefinerede kampagner og færdige skabeloner når du opretter kampagner. Hvis du er ny bruger af denne funktion anbefaler vi først at prøve en skabelon og se hvordan systemet fungerer.

kampagneskabeloner

Nedenfor er en liste over de skabeloner vi tilbyder:

• Screenshot_from_2019-11-07_11-03-28.pngEarly Bird - Øg interessen for dit event med rabat på Early Bird-billetter
  • Screenshot_from_2019-11-07_11-03-43.png Grupperabat - Indstil antallet af billetter, der låser op for en rabat når de købes sammen.
  • Screenshot_from_2019-11-07_11-03-48.pngFamilierabatIndstil en kombination af Voksen- og Børnebilletter, der låser op for en rabat når de købes sammen.
  • Screenshot_from_2019-11-07_11-05-03.pngAdgangskode - Opret er særlig kode som købere kan bruge til at låse op for rabatter
  • Screenshot_from_2019-11-07_11-05-07.pngLås op - Opret en regel, der låser op for skjulte billetter
  • Screenshot_from_2019-11-07_11-05-11.png2 for 1 - Vælg billettyper, der vil blive solgt som 2-for-1 når de købes sammen

Guide til kampagneskabelon

(For information om betingelser, effekter og andet valgfrit, se nedenfor)

• Vælg hvilken skabelon du vil starte med og klik Vælg i højre side
  • Navngiv kampagnen (dette vil være synligt for billetkøbere nå de foretager køb)
  • Under Betingelser (Trin 2), gennemse kravene for at aktivere kampagnen og klik Næste
  • Under Effekter (Trin 3), gennemse hvad du ønsker at kampagnen skal gøre (vi har nogle standardindstillede værdier, f.eks. 30% rabat), men dette kan frit ændres. Klik Næste
  • Du vil nu se en"Kampagnen er klar"-side, og du kan enten vælge at starte kampagnen med det samme for billetkøbere eller klikke Tilbage for at gemme og aktivere på et senere tidspunkt

Manuelt oprettede kampagner

Hvis du føler dig eventyrlysten eller gerne vil sammensætte din kampagne helt selv behøves du ikke bruge vores templates, men kan i stedet oprette en kampagne fra bunden ved at klikke på den blå Opret kampagne-knap.

Kampagnebetingelser:

Nedenfor er beskrivelser af forskellige betingelser, der aktivere kampagnen. Hvis du eksempelvis ønsker at give en rabat baseret på at en køber vælger 3 "Voksenbillet", så bør du vælge "Billettype antal"-funktionen.

• Tidspunkt - Aktiverer din kampagne indenfor særlige datoer eller tidspunkter, f.eks. Early Bird-rabat.
  • Målgruppe, hvis du har en lang liste af rabatkoder eller billetkøbere som du vil aktivere kampagnen til, Læs mere her.
  • Samlet antal billetter i kurv lader dig give rabat hvis en billetkøber køber et bestemt antal billetter.
  • Billettype antal er en mulighed hvis du ønsker en rabat baseret på hvor mange billetter af en bestemt type, der er valgt.
  • Salgskanal Hvis du f.eks. ønsker at give rabat på alle online-køb fremfor billetter købt på stedet.
  •  Generer unik kode er en mulighed, der lader dig give en kode til billetkøbere, som de kan indtaste for at aktivere kampagnen  (en avanceret udgave af Adgangskoder).

Kampagneeffekter

Når du har valgt en betingelse, som beskrevet ovenfor, kan du herefter vælge hvad effekten skal være når denne opfyldes:

• Indstil pris per billettype (Ændr prisen på en billet når betingelsen er blevet opfyldt)
  • Lås billettyper op (Vis en hemmelig billettype når betingelsen er opfyldt)
  • Sæt rabatprocent (Indtast en værdi for at give rabat på hele ordren, f.eks. 50%)

Avancerede målgruppe-muligheder
  • Tildel målgruppemedlem en kode som identifikation (Koden som billetkøberen indtaster vil blive dennes stregkode)
  • Sæt procentrabat for målgruppemedlem (Samme som procentrabat, men kun for deres konto)

Valgfri kampagneeffekt

• Maks. antal billetter per ordre lader dig begrænse hvor mange gange - per billetkøber - hvor mange billetter denne rabat kan bruges på.
  • Tilgængelige billetter lader dig begrænse det samlede antal billetter, der kan låse op for kampagnen på tværs af ordrer/billetkøbere.
  • Maks. antal ordrer minder om "Tilgængelige billetter" og begrænser det samlede antal ordrer, der kan låse op for kampagnen på tværs af alle billetkøbere (En ordre kan være en samling af billetter købt af en enkelt bruger.)

Gemte kampagnetyper

Du kan finde følgende typer kampagner i dit overblik:

• Aktiv: Aktive kampagner, der ikke kan redigeres.
  • Kladde: Kampagner gemt som kladde er endnu ikke aktive og du kan derfor redigere i dem som du vil. Hvis du ønsker at ændre navnet på en kampagnekladde skal du blot indtaste det nye navn og klikke Næste.
  • Sat på pause: "Sat på pause" er tidligere aktiverede kampagner, der er sat på pause af arrangøren.
  • Afsluttet: Her finder du et overblik over alle dine afsluttede kampagner. Du kan slette disse hvis du ikke længere vil have dem vist. Afsluttede kampagner kan ikke startes igen.
  • Konto: Kampagner oprettet på kontoniveau. Du kan frit starte og stoppe disse kampagner på eventniveau, men de kan ikke redigeres efter start.