Hvordan opretter jeg en kampagne på kontoniveau?

Note: Funktionen er ikke tilgængelig hvis du har valgt Basic eller Free. Så skal du opgradere til Advanced istedet.

For at oprette en kampagne på kontoniveau skal du logge ind på din Billetto-arrangørprofil og

1. Gå til Mine events og Administrer.
  2. Klik Design & Tilpasninger i menuen til venstre, og herefter Opret Kampagne
  3. Klik Opret indtast navnet på din kampagne.
  4. Tilføj et vilkår ved at klikke på + ved siden af sektionen Kampagnevilkår. Du kan vælge et vilkår alt afhængig af hvad du vil have kampagnen til at gøre. Læs mere om dine muligheder her.
  5. Tilføj en effekt ved at klikke på + ved siden af sektionen Kampagneeffekter. Indstil rabatprocent for at vælge hvilken rabat du vil tilbyde dine billetkøbere.
  6. Gem både vilkår og effekt ved at klikke på det lille afkrydsningsfelt i højre side.
  7. Klik Start øverst på siden når din kampagne er klar. Du er nu klar til at aktivere din kampagne på eventniveau.

Du finder følgende typer kampagner i dit overblik:

• Aktive: Aktive kampagner, som ikke kan redigeres.
  • Kladder: Kampagner under kladder er endnu ikke aktive og du kan derfor redigere som du vil. hvis du ønsker at ændre navnet på en kladdekampagne skal du blot indtaste det nye navn og klikke Skift.
  • Afsluttede: Her finder du et overblik over alle dine afsluttede kampagner. Du kan slette disse hvis du ikke længere vil have dem vist. Afsluttede kampagner kan ikke startes igen.

Bemærk: Kampagnemuligheden er på nuværende tidspunkt kun tilgængelig for Enterprisekunder. Vil du gerne høre mere? Kontakt os endelig.