Hvordan opretter jeg en kampagne på kontoniveau?

Bemærk: Funktionen er ikke tilgængelig hvis du har valgt Basic eller Free. For at få adgang skal du opgradere til Advanced.

Kampagner oprettet på kontoniveau  kan aktiveres på tværs af events. Alle kampagner på kontoniveau kan findes på eventniveau under sektionen "Konto". Du kan starte og stoppe kampagner på kontoniveau som du vil, men disse kan ikke redigeres når de er started på kontoniveau. Du vil skulle starte kampagnen på kontoniveau for at gøre den synlig på eventniveau.

Brug denne funktion hvis du vil oprette en kampagne, der kan aktiveres på alle dine events, hvilket sparer dig tid og arbejde.

Sådan opretter du en kampagne på kontoniveau

1. Klik på dit Profilbillede øverst til højre
  2. Klik på Profiloverblik
  3. Gå til Kampagner i venstre side
  4. Klik Opret kampagne, for mere information se hvilke kampagner du kan oprette

Sådan aktivere du en kontokampagne på et event

Når du har oprettet på kontoniveau aktiveres kampagnen ikke på alle events. Du skal aktivere det for hvert event.

For at aktivere en kampagne på kontoniveau til et event skal du blot

1. Gå til Mine Events
  2. Klik Admin. ved eventet
  3. Vælg Rabatter & Kampagner og dernæst Kampagner ude til venstre
  4. I sektionen "Konto" finder du alle dine kampagner på kontoniveau, som er klar til at blive startet

Husk at du skal starte kampagnen på kontoniveau for at gøre den synlig på eventniveau.

Bemærk: Kampagnefunktionen er kun tilgængelig for kunder, der har valgt Advanced. Opdater din prissætning for at prøve det!