Hvordan aktiverer jeg min kampagne på kontoniveau for et event?

Note: Funktionen er ikke tilgængelig hvis du har valgt Basic eller Free. Så skal du opgradere til Advanced istedet.

For at aktiverer en kampagne på kontoniveau for et event, skal du blot

1. Gå til Mine events
  2. Klik Administrer ved siden af dit event
  3. Gå til Design & Tilpasninger, og klik derefter Kampagner.
  4. I sektionen "Kampagner på kontoniveau" finder du alle dine kampagner på kontoniveau, som er klar til at blive startet

Du kan starte og stoppe kampagner på kontoniveau som du ønsker, men de kan ikke redigeres så snart de er startet. Husk at du vil være nødt til at starte kampagnen på kontoniveau for at gøre den synlig på eventniveau.

Bemærk: Kampagnemuligheden er kun tilgængelig for Enterprisekunder på nuværende tidspunkt. Vil du gerne høre mere? Kontakt os endelig.