Hvad er forskellen på en kampagne på event- og kontoniveau?

Note: Funktionen er ikke tilgængelig hvis du har valgt Basic eller Free. Så skal du opgradere til Advanced istedet.

Kampagner oprettet på kontoniveau kan aktiveres på tværs af events. All kampagner på kontoniveau kan findes på eventniveau under sektionen "Nedarvede". Du kan starte og stoppe kampagner på kontoniveau som du ønsker, men disse kan ikke redigeres så snart de er startet på kontoniveau. Du vil skulle starte kampagnen på kontoniveau for at gøre den synlig på eventniveau.

Bemærk: Kampagnemuligheden er kun tilgængelig for Enterprisekunder på nuværende tidspunkt. Vil du gerne høre mere? Kontakt os endelig.