Hvordan opretter jeg kampagner på eventniveau?

Note: Funktionen er ikke tilgængelig hvis du har valgt Basic eller Free. Så skal du opgradere til Advanced istedet.

Kampagner oprettet på eventniveau vil kun påvirke det valgte event. Dette betyder at kampagnen ikke kan bruges på tværs af events. Når en kampagne er aktiv kan du ikke længere redigere den. Hvis du har brug for at lave en ændring, vil du være nødt til at stoppe den aktive kampagne og oprette en ny.

For at oprette en kampagne på eventniveau skal du logge ind på din Billetto-arrangørprofil og

1. Gå til Mine events
  2. Klik Administrer på eventet.
  3. Vælg Rabatter & Kampagner til venstre i menuen. Klik herefter Kampagner.
  4. Klik Opret kampagne, og indtast navnet på din kampagne og klik Generer.
  5. Tilføj et vilkår ved at klikke på + ved siden af Kampagnevilkår-sektionen. Du kan vælge et vilkår, alt efter hvad du vil have kampagnen til at gøre. Læs mere om dine muligheder her.
  6. Tilføj en effekt ved at klikke + ved siden af Kampagneeffekter-sektionen. Indstil rabatprocent for at vælge hvilken rabat du vil tilbyde dine billetkøbere.
  7. Gem både vilkår og effekt ved at klikke på det lille afkrydsningsfelt på højre side.
  8. Klik Start i toppen af siden når din kampagne er klar. Du er nu klar til at aktivere din kampagne på eventniveau.

Du finder følgende typer kampagner i dit overblik:

• Aktiv: Aktive kampagner, som ikke kan redigeres.
  • Kladde: Kampagner som kladde er endnu ikke aktive og du kan derfor redigere som du vil. Hvis du ønsker at ændre navnet på en kladdekampagne skal du blot indtaste det nye navn og klik Skift (se screenshot nedenunder).
  • Afsluttet: Her finder du en oversigt over alle dine afsluttede kampagner. Du kan slette disse hvis du ikke længere vil have dem vist. Afsluttede kampagner kan ikke startes igen.
  • Inherited: Kampagner, der er oprettet på kontoniveau. Du kan starte og slutte disse kampagner på eventniveau som du vil, men kampagnerne kan ikke redigeres.

Bemærk: Kampagnemuligheden er på nuværende tidspunkt kun tilgængelig for Enterprisekunder. Vil du gerne høre mere? Kontakt os endelig.