Hvordan sælger jeg billetter i døren til almindelige events eller events med siddepladser?

Note: Funktionen er ikke tilgængelig hvis du har valgt Free planen. Så skal du opgradere til Advanced eller Basic istedet.

Du kan sælge billetter via vores dørsalgs-løsning, denne er tilgængelig for både IOS og android enheder samt computere. Vi anbefaler dig dog at anvende vores Billetto app. Denne kan hentes for IOS enheder i Appstore og for andriod i Google play store.

Sælg billetter via Billetto app

IOS - enheder

1. Du skal først hente din arrangørnøgle - klik her

2. Derefter skal du klikke dig ind på Billetto appen

3. Her skal du klikke på knappen indtast arrangørnøgle

4. Du indtaster din arrangørnøgle i øverste kasse

5. Du indtaster herefter dit terminalnavn (den dør/indgang hvorpå i sælger fra)

6. Du klikker nu på log ind

7. Den skifter nu til ansat

8. Du kan nu se alle events

9. Du kan enten klikke på eventet du skal sælge for og vælge dørsalg eller du kan i toppen af siden vælge dørsalg

10. Herefter vælger du det ønskede event du ønsker at sælge billetter på hvis du har sagt dørsalg i toppen af siden

11. Du kan nu begynde at sælge billetter

Android - enheder

1. Du skal først hente din arrangørnøgle - klik her

2. Derefter skal du klikke dig ind på Billetto appen

3. Her skal du klikke på knappen indtast arrangørnøgle

4. Du indtaster nu din arrangørnøgle

5. Du klikker nu på log ind

6. Den skifter nu til ansat

7. Du kan nu se alle events

8. Herefter vælger du det ønskede event du ønsker at sælge billetter på

9. Når du klikker på eventet vælger du sælg billetter

10. Herefter indtaster du terminalens navn (den dør/indgang hvorpå i sælger fra)

11. Du kan nu begynde at sælge billetter

Sælg billetter via computer

1. Du logger ind på din Billetto profil fra en computer

2. Klikker på mine events

3. Klikker administrer på eventet i skal sælge billetter til

4. Klikker på dørsalg & billetskanning

5. Klikker på Billetto app & arrangørnøgle

6. Herefter klikker du på ikonet Internet - Åben i browser

7. Her tjekker du at din arrangørnøgle er indsat og indtaster et terminalnavn (hvis der ikke allerede står et)

8. Klik på log ind

9. Så finder du eventet du vil sælge billetter til

10. Klikker på kasse til højre

11. Du kan nu gå igang med at sælge billetter

Sælg billetter til events med siddepladser

Man kan sælge billetter til events med og uden siddepladser. Designet vil blive en smugle anderledes afhængigt af eventtypen, men ellers er der ingen begrænsning i forhold til, om man har siddepladser eller ikke på sit event.

Det eneste man skal være opmærksom på, er at man skal vælge hvilken kategori køberen, skal sidde i når billetterne ligges i kurven, og så vælger systemet selv de bedste pladser i den kategori.

Note: Hvis du som ejer af profilen er den som skal sælge billetterne, kan du logge ind med din Billetto profil. Det er kun, hvis du ikke ønsker ansatte, skal se alle dine event informationer, omsætning og ligende at i skal anvende arrangørnøglen. Husk i dog kun kan være 1 til at sælge hvis i anvender email og adgangskode. Med arrangørnøglen kan i være så mange i vil.