Hvordan laver jeg mit event som kladde, hemmeligt, offentlig eller udgiver det?

Herunder kan du se hvordan du udgiver dit event, samt hvordan du gemmer det som kladde, eller udgiver det på et senere tidspunkt. Du kan også se hvordan du tjekker om et event er offenligt.

Offentlig: Hvis eventet ikke skal være offentlig for alle, men kun nogle du deler eventet med, skal du klikke flueben væk fra offentlig kassen. Hvis du gemmer eventet som kladde, har det ikke betydning for om der er flueben i offentlig indtil du udgiver det. Hvis alle skal have adgang til det skal der være flueben i offentlig kassen.

Kladde: Hvis du bare klikker gem i bunden af opret eventsiden istedet for at sige udgiv, gemmer du dit event som en kladde. Du vil herefter have adgang til eventet under feltet mine events.

Udgiv senere: Hvis du gerne vil have dit event udgives på en bestemt dato og tidspunkt, kun du vælge udgiv senere. På den måde kan du planlægge, hvornår event skal gå live.

Udgiv:  Hvis du klikker udgiv betyder det at du er klar til at dele dit event. Dit event vil derfor nu være live på Billetto. Undtagen hvis du har klikket fluebenet i offentlig væk, så er det kun offentlig for dig og dem du har deler linket med.