Hvordan kan jeg indsamle ekstra information om gæsterne?

Note: Funktionen er ikke tilgængelig hvis du har valgt Basic eller Free. Så skal du opgradere til Advanced istedet.

Hvis du har brug for nogle yderligere oplysninger om dine gæster, kan du oprette et ekstra felt som dine gæster skal udfylde inden de checker ud ved betalingen eller efter de har gennemført købet. Her vil de efterfølgende modtage en email med de informationer i har bedt dem udfylde.

Bemærk dog at de ikke bliver "tvunget" til det hvis i vælger de skal udfylde det efter købet. Så kan køberne vælge at ignorere de 4 reminders vi sender ud om at det skal udfyldes.

1. Log ind på Billetto

2. Klik på mine events

3. Klik administrer på eventet

4. Gå til design & tilpasninger

5. Klik på deltagerinformation

6. Klik nu på tilføj nyt felt

Nu skal du så igang med at oprette selve feltet dine købere skal udfylde.

Lad os sige at du er ved at arrangere et show med middag og du gerne vil vide hvilken menu dine købere ønsker at få under showet.

1. Vælg navnet på feltet (det kunne være menuer)

2. Indtast eventuelt en beskrivelse af feltet

3. Vælg om feltet skal være påkrævet (dette betyder at køberne skal udfylde feltet før de kan købe billetter)

4. Vælg en felt-type: Vælg imellem dropdownmenu hvor i skriver valgmulighederne, stor tekstboks for et mere uddybende svar, eller tekstfelt for et kort svar.

5. Vælg hvornår du ønsker at stille dette spørgsmål, om det skal være inden betalingen, eller om de skal modtage en email efter betalingen.

6. Vælg om du vil stille dette spørgsmål én gang per ordre eller én gang per billet. Hvis dit spørgsmål er specifik for hver enkelt gæst, så vælg den sidste for at få informationer om hver enkelt gæst. Hvis din forespørgsel kan være gældende for en gruppe kan du roligt vælge den første.

7. Hvis du vælger at feltet skal vises per billet, kan du vælge om det skal stilles på specifikke billettyper eller på alle.

Herefter siger du opret felt og feltet være oprettet på dit event. Nu hvor du er færdig vil dine gæster have mulighed for at indtaste denne information i købsflowt inden de betaler for billetten eller efter købet.