Hvordan redigerer jeg og logger ud af min Billettokonto?

På Billetto har du mulighed for at redigere din personlige profil og offentlige profil. Den personlige er den profil du logger ind med og den offentlige er den dine billetkøbere kan følge for at følge med i de events i har, og som i kan dele når i gerne vil dele flere events på en gang.

Rediger min personlige profil (kun pc & mobiltweb)

1. Log ind på Billetto (møllehjulet fra mobiltweb)

2. Klik på profiloverblik (møllehjulet fra mobiltweb og så profil)

3. Du er nu på personlige indstillinger

4. Her kan du ændre navnet og din email

5. Når alt er opdateret klikker du på opdater indstillinger

Rediger min offentlige profil (app, pc & mobiltweb)

1. Log ind på Billetto (møllehjulet fra mobiltweb)

2. Klik på profiloverblik (møllehjulet fra mobiltweb, så profil og offentlig profil) ( møllehjulet på appen, så rediger offentlig profil)

3. Du er nu på personlige indstillinger

4. Gå til offentlig profil

5. Her ændre du de ønskede informationer ( her finder du også den email som dine købere kan kontakte dig igennem)

6. Tryk opdater profil når alt er opdateret

Ændre min adgangskode (kun pc & mobiltweb)

1. Log ind på Billetto

2. Klik på profiloverblik (møllehjulet fra mobiltweb)

3. Gå til sikkerhed

4. Tast din nuværende adgangskode og den nye adgangskode 2 gange

5. Klik opdater adgangskode

Jeg har glemt min adgangskode (pc, app & mobiltweb)

1. Gå til billetto.dk (åben appen)

2. Klik på log ind (møllehjulet fra mobiltweb)

3. Tast din email ind og tryk fortsæt

4. Klik nu på feltet glemt din adgangskode?

5. Tast din email

6. Du vil nu indenfor kort tid modtage en email hvor du kan nulstille din adgangskode

Log ud af Billetto fra pc & mobiltweb

1. Du finder din profil og holder musen hen over dit smiley eller profilbilled (møllehjulet fra mobiltweb)

2. Klik nu på log ud i dropdown menuen

Log ud af Billetto appen

1. Klik på møllehjulet på skærmen

2. Find feltet log ud og klik

3. Klik herefter igen log ud