Hvad sker der hvis jeg aflyser et event og hvad skal jeg gøre?

Du kan godt aflyse et event hos Billetto hvis behovet opstår. Du kan dog kun aflyse det fra en pc af og ikke appen.

1. Log ind på Billetto

2. Klik på mine events

3. Find eventet du gerne vil aflyse

4. Klik på aflys (skrevet med rødt)

5. Du kommer til en ny side

6. Du kan nu skrive begrundelsen til din købere for hvorfor eventet er aflyst (denne besked modtager vi også på supporten)

7. Når beskeden er skrevet klikker du på aflys event knappen

8. Du bliver nu spurgt om du er sikker på du vil aflyse det, her klikker du ok

9. Dit event er nu aflyst og vi vil modtage en email i supporten og refundere dine købere.

10. Du modtager en mail fra supporten så snart eventet er refunderet tilbage til dine købere.

Så snart der bliver trykket på 'Aflys' giver du som arrangør Billetto ret til (men vi er ikke forpligtet til) at refundere alle betalte kunder deres købte billetter tilbage. Det er arrangørens ansvar at informere køberne om refusionspolitikken samt at dine kunder vil blive tilbagebetalt.

I de fleste tilfælde når du aflyser dit event vil Billetto automatisk tilbagebetale alle billet købere for deres betalte billetter på dine vegne.

Skulle din balance(omsætningen) dog ikke stemme overens med det solgte i forhold til hvad du har stående på dit event, hvis du har modtaget forskudsudbetaling eller ligende inden eventets afholdelse, så kontakt os gerne, da vi ellers ikke kan behandle dit aflyste event. Og derved ikke kan refundere billetkøberne deres billetter.

Note: Billetto refunderer automatisk billetprisen tilbage til køberne, dog ikke billetgebyret. Dette kan tage op til 5 hverdage før pengene er på deres konto igen.