Hvilke oplysninger kan jeg få om billetsalget af mit event?

Der findes mange forskellige typer oplysninger om dit billetsalg, som du kan se på din salgsoversigt for eventet.

1. Log ind på Billetto

2. Klik på mine events

3. Klik på administrer på eventet

4. Gå til oversigt

5. Klik på salgsoversigt

Her kan du se hvor meget omsætning dit billetsalg har genereret, og du kan også se hvor mange billetter der er blevet solgt, og hvor mange der stadig er til salg. Du får også en grafer der viser dit billetsalgs udvikling over tid. Du kan også se dine transaktionsomkostninger.

Download salgsrapport

Du kan også downloade en rapport ned om din salgsoversigt. Her for du alle informationerne i en rapport samt hvor mange billetter der er solgt af her billettype og i alt.

1. Log ind på Billetto

2. Klik på mine events

3. Klik på administrer på eventet

4. Gå til oversigt

5. Klik på gæsteliste & rapporter

6. Gå til feltet salgsoversigt rapport

7. Skriv den ønskede email som rapporten skal sendes til og tryk anmod

Du vil nu modtage en mail med rapport over dit salg.