Kan man være flere roller på en profil, og hvordan hænger det sammen?

Ja, det er muligt at tilføje flere forskellige roller til en Billetto arrangør-konto. Forneden beskriver vi hvordan, hvad rollerne kan, samt hvordan du sletter en rolle.

Hvilke roller kan man tilføje

Det er muligt at tilføje tre slags roller: Administrator, Financiel ansvarlig og Medarbejder.

• Administrator har fuld adgang til alle områder af kontoen, inklusiv rollestyring og bankoplysninger.
  • Financiel ansvarlig har adgang til bankoplysningerne og de fleste områder af kontoen, men ikke rollestyring.
  • Medarbejder har adgang til de fleste områder af kontoen, der er relateret til eventadministration, men kan ikke redigere bankoplysninger eller roller under rollestyringen.

Tilføjelse af rolle

1. Log ind på Billetto

2. Klik på profiloverblik

3. Gå til arrangør

4. Klik på rollestyring

5. Klik på tilføj

6. Skriv navn og emailen på personen som skal have en rolle (du kan kun oprette en rolle i en email som ikke allerede er anvendt på en anden konto hos Billetto, hvis du gør vil beskeden emailen er allerede brugt dukke op)

7. Vælg den rolle de skal have og klik gem.

Note: Den tilføjede person modtager en email, hvorfra der kan oprettes en personlig adgangskode.

Rediger eller slet en rolle

1. Log ind på Billetto

2. Klik på profiloverblik

3. Gå til arrangør

4. Klik på rollestyring

5. Find den rolle du gerne vil slette eller redigere

6. Klik på enten rediger eller fjern ud fra rollen ( fjern: så sletter du rollen så den ikke har adgang til profilen længere)

7. Når du er færdig med at redigere rollen klikker du gem

Rollen vil nu være slette eller opdateret.