Kan jeg redigere eventet når det er udgivet? der står ingen tilgængelige billetter på eventet?

Du kan sagtens redigere i et eventet efter det er udgivet. Hvis du har brug for at tilføje eller redigere i de nuværende informationer, skal du følge nedenstående.

Rediger event PC

1. Log ind på Billetto

2. Klik på mine events

3. Find eventet

4. Klik rediger på det ønskede event

5. Rediger eller tilføj den ønskede information

6. Klik gem og eventet vil være opdateret

Rediger event App

1. Log ind på Billetto appen

2. Klik på eventet du gerne vil redigere

3. Klik på blyant ikonet

4. Du kan nu redigere de informationer du ønsker

5. Klik på gem i bunden når alle ændringer er foretaget

6. Eventet er nu opdateret

Oplever du at der står ingen tilgængelige billetter på eventet, skal du tjekke følgende:

1. Log ind på Billetto

2. Klik på mine events

3. Find eventet

4. Klik rediger på det ønskede event

5. Gå ned til billettyperne

6. Klik på møllehjulet ud for her billettype

7. Tjek billetsalgets start og slutdato, og ret denne hvis den står forkert

8. Klik gem og dine billetter vil nu være tilgængelige igen

Note: Hvis billetterne stadig ikke er tilgængelige skal du huske, at tjekke om du har fået tastet et antal af billetter du ønsker at sælge og så udgiv.