Kan jeg duplikere et tidligere event hvis jeg skal have det samme igen?

Ja du kan! Hvis du følger nedenstående guide fortæller vi dig hvordan.

Dupliker event

1. Log ind på Billetto

2. Klik mine events

3. Klik på filteret hvor der står fremtidige events (hvis det er et live event klikker du bare på dupliker på eventet, så snart du har klikket mine events)

4. Vælg afsluttede

5. Finde eventet du gerne vil duplikere

6. Klik på dupliker (skrevet med blå skift)

7. Du får nu denne oversigt frem

Hvis du har tilføjet nogle af følgende funktioner på dit tidligere event har du mulighed for at duplikere dem med over. Bare klike flueben i kasserne du gerne vil have med over og tryk på dupliker.

Hvis du ikke har tilføjet nogle af funktionerne på det tidligere events, kan du bare undlade at klikke flueben i kasserne og kun klikke på dupliker.

Eventet vil nu dukke op på en ny side, hvor du kun skal ændre dato og tid for eventet og under avancerede indstillinger for hver enkelt billettype hvis du har sat dette på det tidligere event.