Hvordan begrænser jeg billetsalget og kan jeg tilføje moms til billetten?

Der er 2 mulige måder at begrænse billetsalget på.

1. Specificér det maksimale antal billetter pr billettype f.eks 200 voksenbilletter, 200 børnebilletter osv.

2.  Hvis du har en begrænsning på den lokation du anvender i forhold til hvor mange personer du har plads kan du sætte den her. Den er rigtig god at anvende til hvis du generer gratis billetter, eller hvis du har oprettet flere billettyper på dit event. På den måde skal du ikke begrænse hver billettype, men istedet bare sætte en max kapacitet på eventet så lukker systemet selv for salget, når eventet har nået sit max.

Hvis du ønsker at gøre dette samt sætte momsen for billettyperne skal du gøre følgende.

Max kapacitet

1. Log ind på Billetto

2. Klik mine events

3. Find eventet og tryk rediger

4. Gå ned til billetterne og find feltet max kapacitet

5. Klik fluben i den og skriv antallet

6. Tryk herefter gem eller udgiv

Vis moms

1. Log ind på Billetto

2. Klik mine events

3. Find eventet og tryk rediger

4. Gå ned til billetterne og find møllehjulet (avancerede indstillinger)

5. Find momssats og sæt den ønskede moms

6. Tryk herefter gem eller udgiv