Hvorfor virker mit link ikke?

Links der ikke virker kan skyldes flere årsager, f.eks.:

• Et event der er gemt som kladde og endnu ikke er udgivet
  • Et afsluttet event der ikke længere findes på Billetto
  • Et event der har ændret webadresse
  • Et event der er blevet slettet

Hvis du leder efter dit eget event burde du kunne finde det, hvis du logger ind på Billetto.

1. Log ind på Billetto

2. Klik på mine events

3. Du burde kunne se den fulde liste nu over fremtidige events og finde eventet

4. Så klikker du på eventbilledet og tager linket derfra i url'en

5. Ellers står linket også med småt i den lille kasse med dit event efter du har klikke mine events. Dette kan du også bruge til at dele dit event med andre.