Kan jeg tilføje mine Billetto-events på min hjemmeside?

Note: Funktionen er ikke tilgængelig hvis du har valgt Basic eller Free. Så skal du opgradere til Advanced istedet.

Ja, det kan du.

Billetto genererer automatisk en 'widget' til hver af dine events som kan indlejres på din egen hjemmeside.

For at finde widget'en skal du gøre følgende:

1. Log ind på din Billetto konto

2. Klik på mine events

3. Klik administrer på eventet

4. Gå til marketing

5. Klik på del event

6. Find afsnittet indsæt en widget på din hjemmeside

7. Tag indlejringskoden og kopier den

8. Indsæt den på din hjemmeside

Når dine kunder klikker på den tilføjede widget på din hjemmeside vil de blive videresendt til dit event på Billettos hjemmeside og købet vil herefter blive gennemført gennem Billetto.

Del flere events på din hjemmeside

Hvis du har flere events og du ønsker at vise dem alle på din side, kan du vælge dele din profil hvor alle dine events ligger. Dette kræver dog at din profil er offentlig ellers vil man ikke kunne se dem.

For at se om din profil er offentlig skal du gøre følgende:

1. Log ind på Billetto

2. Klik på profiloverblik

3. Klik på offentlig profil

4. Tjek i bunden at der er en blå knap i offentlig

For deling af alle events på en gang:

1. Log ind på Billetto

2. Klik på profiloverblik

3. Gå til marketing

4. Klik på del profil

5. Tag indlejringskoden til widget'en

6. Indsæt din på din hjemmeside

Dine købere vil herefter kunne se alle dine events på din hjemmeside.