Hvor finder jeg arrangørnøglen henne?

For at kunne skanne eller sælge billetter til dit event skal du bruge din arrangørnøgle. Det første du gør er at logge ind på din profil fra en computer af. Herefter skal du følge en af de 2 nedenstående guides for at finde den.

Mulighed 1:

1. Klik mine events i toppen

2. Klik administrer på dit event

3. Klik dørsalg og billetskanning

4. Klik Billetto app & arrangørnøgle

5. Du burde nu kunne se din arrangørnøgle. (hvis du endnu ikke har genereret en arrangørnøgle, skal du bare klikke på generer arrangørnøgle, så vil systemet generere en til dig)

Mulighed 2:

1. Klik på din profil øverst til højre

2. Klik på profiloverblik

3. Klik arrangør til venstre

4. Klik på arrangørnøgle

5. Du burde nu kunne se din arrangørnøgle. (hvis du endnu ikke har genereret en arrangørnøgle, skal du bare klikke på generer arrangørnøgle, så vil systemet generere en til dig)

Du kan nu indtaste arrangørnøglen og komme igang med skanningen eller salget af billetter.

Note: Arrangørnøglen skal anvendes, hvis i er mere end en person der skal skanne eller sælge billetter i døren. I kan ikke være flere der er logget ind med samme profil for at skanne. Der skal man bruge arrangørnøglen, ellers vil i kunne opleve at systemet fejler.