Køb Billetto reklamer

Med Billetto kan du nu nemt og hurtigt oprette betalte marketingskampagner både på sociale medier og de største danske medier. Læs mere her

Note: Hvis du bruger adblocker i din browser, så skal du deaktivere denne før du fortsætter.

Kom igen med det samme

For at købe annoncer skal du først sikre følgende

1. Dit event skal være oprettet på Billetto, så folk kan købe billetter
  2. Dette event skal min. have omsat for 1500 dkk i billetsalg

Note: Udgiften til reklamerne bliver fratrukket fra din eventudbetaling efter eventet er afsluttet. Hvis du ikke har solgt nok billetter endnu til at have omsat for min. 1500 dkk og du gerne vil igang med marketing, så kontakt support@billetto.dk

Bestil betalte reklamer

1. Log in på Billetto
  2. Klik på administrer på eventet
  3. Gå til marketing
  4. Klik på køb reklamer
  5. Her kan du se hvordan annoncerne ser ud i forskellige formater. Du kan redigere disse, hvis du ønsker.
  6. Vælg den reklamepakke du ønsker
  7. Vælg hvornår kampagnen skal starte og godkend køb. Kampagnen stopper automatisk når billetsalget stopper.

Note: Det er ikke muligt at annullere en bestilling når den først er sendt til godkendelse, og du kan ikke betale for marketing med billetomsætning fra andre events.