Hvordan redigerer jeg et eller flere børneevents?

Note: Funktionen er ikke tilgængelig på Free planen. Så skal du opgradere til Basic eller Advanced istedet.

Når du opretter tilbagevendende events, vil der være et moderevent. Dette moderevent opsamler alle oplysningerne som er generelle for alle de enkelte børneevents, der bliver oprettet. Børneevents er derfor det enkelte tidspunkt, som du gerne vil sælge billetter til. Når du opretter og ændre indstillingerne for dine events, så skal du være klar over 2 ting.

Moderevent - Her bliver alle indstillinger nedarvet til alle børneevents.

Børneevent - Her bliver indstillinger kun sat på det enkelte event. (men husk hver gang du opdaterer modereventet overskrives alle handlinger på det enkelte børne event)

_____________________________________________________________________________________________________________________

Rediger et eller flere børneevents

Ønsker du at lave ændringer til dine allerede eksisterende børneevents, skal du følge nedenstående:

1. Log ind på Billetto

2. Klik mine events

3. Klik på events på modereventet

4. Her finder du de børne events det står på

5. Tryk nu på rediger

6. Du kan nu redigere i eventet

7. Når alt er rettet går du ned og trykker gem.

Dette gør du ved alle børneevents du gerne vil redigere i.

Note: Du skal dog være opmærksom på at du ikke kan redigere i addressen på et enkelt børneevent når det først er oprettet. Dette kan man kun på modereventet.

Ønsker du at redigere i alle din børne events på en gang

1. Log ind på Billetto

2. Klik mine events

3. Klik på rediger på modereventet

4. Du kan nu redigere i eventet

5. Når alt er rettet går du ned og trykker gem.

Alle dine børneevents vil nu være opdateret med den nye information.