Hvordan opretter jeg tilbagevendende events, med flere tidsrum?

Note: Funktionen er ikke tilgængelig på Free planen. Så skal du opgradere til Basic eller Advanced istedet.

Når du opretter tilbagevendende events, vil der være et moderevent. Dette moderevent opsamler alle oplysningerne som er generelle for alle de enkelte børneevents, der bliver oprettet. Børneevents er derfor det enkelte tidspunkt, som du gerne vil sælge billetter til. Når du opretter og ændre indstillingerne for dine events, så skal du være klar over 2 ting.

Moderevent - Her bliver alle indstillinger nedarvet til alle børneevents.

Børneevent - Her bliver indstillinger kun sat på det enkelte event. (men husk hver gang du opdatere modereventet overskrives alle handlinger på det enkelte børne event)

____________________________________________________________________________________________________________________

Opret tilbagevendende events

Har du behov for at oprette det samme event på flere dage eller tidsrum, så anbefaler vi, at du benytter tilbagevendende events. Her kan du nøjes med at indtaste oplysningerne omkring dit event en enkelt gang og samtidigt vælge, hvor mange gange og hvornår de enkelte events skal foregå.

1. Log ind på Billetto

2. Klik på opret event

3. Når du kommer til punktet omkring, hvornår eventet finder sted, så vil du kunne se et felt der hedder opret et tilbagevendende event.

4. Denne klikker du på

Når du har klikket på den, så skifter udseendet og du vil nu kunne oprette forskellige tidsrum. Så nu er det bare at oprette de forskellige tidsrum, samt hvor mange gange det skal gentages, og hvor lang tid det skal gentages til.

5. Du skal nu vælge tidspunktet for det første børneevent. Derefter skal du angive, hvor ofte du ønsker, at dette event skal gentages. Og dette gør du med alle de forskellige events/tidsrum der skal oprettes.

Se eksempel:

6. Her kan du vælge, hvorvidt dette tidsrum skal gentages dagligt, ugentligt og månedligt, samt hvor mange gange.

7. Til sidst skal du vælge, hvornår gentagelsen skal slutte. Bemærk, at gentagelsen er til og med denne dato. Når denne er tilføjet kan du oprette det næste tidsrum, og så videre indtil du har alle de tidsrum du skal bruge.

Note: Du kan max oprette 120 børneevents under et enkelt moderevent.