Kan jeg oprette en venteliste til mine gæster for udsolgte events?

Note: Funktionen er ikke tilgængelig hvis du har valgt Free planen. Så skal du opgradere til Advanced eller Basic istedet.

Det kan du sagtens. Følg disse trin for at oprette en venteliste til et udsolgt event.

I sin nuværende form vises der en mulighed til potentielle billetkøbere for at tilmelde sig en venteliste. Hvis flere billetter gøres tilgængelige for eventet vil disse billetkøbere blive notificeret. Her er det først til mølle princippet vi kører efter hvis man vælge den automatiske løsning.

Som billetkøbere ser det og hvad de skal udfylde:

Opsætning af venteliste:

1. Log ind på din Billettokonto

2. Klik på mine events

3. Klik på administrer

4. Gå til deltagere

5. Klik på venteliste

6. Klik på aktiver

7. Vælg kommunikations metode

Daglig sender automatisk en email ud til alle på ventelisten så snart der er tilgængelige billetter.

Manuel sender ikke noget ud og overlader det hele til dig. Så her skal i selv sende e-mail ud til købere på ventelisten.

8. Vælg nu hvilke billettyper ventelisten skal aktiveres for. (Du kan her vælge alle eller specifikke billettyper)

9. Klik herefter på aktiver ventelisten

Note: Vær opmærsom på at når ventelisten først er aktiveret, kan man ikke længere redigere i den. Husk derfor om du vælger daglig eller manuel i opsætningen, samt om det er alle billettyper eller specifikke den er aktiveret på. Hvis du vælger at deaktivere den efter den er blevet aktiveret, skal du være opmærksom på at alle som er tilmeldt denne vil blive slettet.