Hvordan tilføjer jeg en adgangskode direkte til mit events link?

Note: Funktionen er ikke tilgængelig hvis du har valgt Free planen. Så skal du opgradere til Advanced eller Basic istedet.

Hvis du har oprettet et event med adgangskode(r) og du gerne vil sende dine billetkøbere et direkte link i stedet for kun koden, kan du gøre dette i dit events URL.
Dette vil give dine billetkøbere mulighed for at undgå at skulle indløse koden først og i stedet gå direkte til billetkøbet med koden aktiveret.

Det vil se nogenlunde således ud:

billetto.dk/e/eventnavn-eventID/select/adgangskoden

Her er et eksempel:

Hvis dit events URL (link) er https://billetto.dk/da/e/hej-med-dig-test-tickets-315938 og adgangskoden er "VIP2018W" så kan du lave et direkte adgangskodelink ved at tilføje /select/VIP2018W til slutningen på linket til eventet.

Det kommer så til at se således ud:

https://billetto.dk/da/e/hej-med-dig-test-tickets-315938/select/VIP2018W

Her kan du se hvordan du tilføjer en adgangskode til dine billetter hvis du ikke allerede har gjort det.