Hvordan opretter jeg adgangskode på et eller flere børneevents?

Note: Funktionen er ikke tilgængelig på Free planen. Så skal du opgradere til Basic eller Advanced istedet.

Når du opretter tilbagevendende events, vil der være et moderevent. Dette moderevent opsamler alle oplysningerne som er generelle for alle de enkelte børneevents, der bliver oprettet.
Børneevents er derfor det enkelte tidspunkt, som du gerne vil sælge billetter til. Når du opretter og ændre indstillingerne for dine events, så skal du være klar over 2 ting.

Moderevent - Her bliver alle indstillinger nedarvet til alle børneevents.
Børneevent - Her bliver indstillinger kun sat på det enkelte event. (men husk hver gang du opdatere modereventet overskrives alle handlinger på det enkelte børne event)

___________________________________________________________________________________________________________________

Hvis du gerne vil have billetter med et specielt tilbud, en rabat eller bare kunne skjule billetten generelt for andre, kan du tilføje en kode til billetten. Når man tilføjer en adgangskode til en billet, vil denne ikke være synlig for dem som besøger din eventside, med mindre de er i besiddelse af koden. Billetten vil blive synlig når de har klikket find billetter og indtastet koden ind i kassen hvor der står indtast din kode her.

Når du er igang med at oprette modereventet eller igang med at redigere i et af dine børne events som du ønsker kode på, skal du gøre følgende.

1. Log ind på Billetto ( hvis du ikke er logget ind)

2. Klik på mine events

3. Klik på events på modereventet (hvis du skal sætte kode på et enkelt børneevent) ellers bare rediger på modereventet

4. Gå ned til billettyperne og klik på tilføj en ekstra billet

5. Opret nu billetten på normal vis

6. Gå derefter til møllehjulet de avancerede indstillinger

7. Her sætter du flueben i tilføj en adgangskode til denne billettype

8. Når det er gjort går du til bunden og trykker gem.

Nu skal du så ind og generere en adgangskode til billetten du lige har oprettet.

1. Gå til rabatter & kampagner

2. Klik på adgangskode

3. Klik flueben i billetten du skal lave koden på og klik på aktiver

4. Nu klikker du på generer adgangskode

5. Tast koden der skal udløse rabatten

6. Vælg hvor mange billetter der kan købes med koden

7. Klik generer

8. Koden vil nu være oprettet

Det skal du så gøre med alle børneevents der skal kode på eller på modereventet hvis det er alle events der skal have det. Herefter kan du dele koden med dine købere og linket til eventet.

Note: Når du vælger hvor mange billetter koden kan anvendes til, er det det antal gange koden kan bruges til i alt, og ikke hvor mange gange man kan taste koden. Eksempelvis hvis du har valgt at koden kan bruge på 2 billetter, og en billetkøber prøver at bestille 3 vil ordren blive afvist.