Hvordan kan jeg indsamle ekstra informationer om mine gæster på et eller flere børne events?

Note: Funktionen er ikke tilgængelig på Free planen. Så skal du opgradere til Basic eller Advanced istedet.

Når du opretter tilbagevendende events, vil der være et moderevent. Dette moderevent opsamler alle oplysningerne som er generelle for alle de enkelte børneevents, der bliver oprettet.
Børneevents er derfor det enkelte tidspunkt, som du gerne vil sælge billetter til. Når du opretter og ændre indstillingerne for dine events, så skal du være klar over 2 ting.

Moderevent - Her bliver alle indstillinger nedarvet til alle børneevents.
Børneevent - Her bliver indstillinger kun sat på det enkelte event. (men husk hver gang du opdatere modereventet overskrives alle handlinger på det enkelte børne event)

_____________________________________________________________________________________________________________________

Opret ekstrafelt på et børne event

Du har mulighed for at tilføje ekstra felter, som dine billetkøbere skal udfylde i forbindelse med bestillingen, eksempelvis 'Alder' eller 'Medlemsnr.' o.s.v.

1. Log ind på Billetto

2. Klik mine events

3. Klik på events på modereventet

4. Her finder du de børneevents der skal tilføjes et ekstrafelt til

5. Så klikker du administrer på eventet

6. Gå til design & tilpasninger

7. Klikker på deltagerinformation

8. Klik på tilføj nyt felt

9. Så opretter du det ønskede felt

10. Klik opret felt

Feltet vil nu være oprettet, og vil kunne ses på købsflowet for de tilføjede events.

Opret ekstrafelt på alle børne events

1. Log ind på Billetto

2. Klik på mine events

3. Klik på events på modereventet

4. Gå til design & tilpasninger

5. Klik på deltagerinformation

6. Klik på tilføj nyt felt

7. Så opretter du det ønskede felt

8. Klik opret felt

Feltet vil nu blive oprettet på alle dine events og ses i købsflowet på alle dine events.

Skal du gøre det for et enkeltstående event så følg guiden her.

Note: Husk at vælge feltet som påkrævet så i modtager et svar fra kunden, på den måde kan kunden ikke springe feltet over. Det kan de hvis dette ikke er sat som påkrævet.