Hvordan aflyser jeg et enkelt børneevent eller flere?

Note: Funktionen er ikke tilgængelig på Free planen. Så skal du opgradere til Basic eller Advanced istedet.

Når du opretter tilbagevendende events, vil der være et moderevent. Dette moderevent opsamler alle oplysningerne som er generelle for alle de enkelte børneevents, der bliver oprettet.Børneevents er derfor det enkelte tidspunkt, som du gerne vil sælge billetter til. Når du opretter og ændre indstillingerne for dine events, så skal du være klar over 2 ting.

Moderevent - Her bliver alle indstillinger nedarvet til alle børneevents.
Børneevent - Her bliver indstillinger kun sat på det enkelte event. (men husk hver gang du opdatere modereventet overskrives alle handlinger på det enkelte børne event)

____________________________________________________________________________________________________________________

Aflys alle børneevents

Du kan godt aflyse et event hos Billetto hvis behovet opstår. Du kan dog kun aflyse det fra en pc af og ikke appen.

1. Log ind på Billetto

2. Klik på mine events

3. Find eventet du gerne vil aflyse

4. Klik på aflys (skrevet med rødt)

5. Du kommer til en ny side

6. Du kan nu skrive begrundelsen til din købere for hvorfor eventet er aflyst (denne besked modtager vi også på supporten)

7. Når beskeden er skrevet klikker du på aflys event knappen

8. Du bliver nu spurgt om du er sikker på du vil aflyse det, her klikker du ok

9. Dit event er nu aflyst og vi vil modtage en email i supporten og refundere dine købere. Du modtager en mail fra supporten så snart eventet er refunderet tilbage til dine købere.

Aflys enkelte børneevents

1. Log ind på Billetto

2. Klik på mine events

3. Find modereventet

4. Klik events på modereventet

5. Find det børneevent du gerne vil aflyse

6. Klik på aflys (skrevet med rødt)

7. Du kommer til en ny side

8. Du kan nu skrive begrundelsen til din købere for hvorfor eventet er aflyst (denne besked modtager vi også på supporten)

9. Når beskeden er skrevet klikker du på aflys event knappen

10. Du bliver nu spurgt om du er sikker på du vil aflyse det, her klikker du ok

11. Dit event er nu aflyst og vi vil modtage en email i supporten og refundere dine købere. Du modtager en mail fra supporten så snart eventet er refunderet tilbage til dine købere.

Så snart der bliver trykket på 'Aflys' giver du som arrangør Billetto ret til (men vi er ikke forpligtet til) at refundere alle betalte kunder deres købte billetter tilbage. Det er arrangørens ansvar at informere køberne om refusionspolitikken samt at dine kunder vil blive tilbagebetalt.

I de fleste tilfælde når du aflyser dit event vil Billetto automatisk tilbagebetale alle billet købere for deres betalte billetter på dine vegne.

Skulle din balance(omsætningen) dog ikke stemme overens med det solgte i forhold til hvad du har stående på dit event, hvis du har modtaget forskudsudbetaling eller ligende inden eventets afholdelse, så kontakt os gerne, da vi ellers ikke kan behandle dit aflyste event. Og derved ikke kan refundere billetkøberne deres billetter.

Note: Billetto refunderer automatisk billetprisen tilbage til køberne, dog ikke billetgebyret. Dette kan tage op til 5 hverdage før pengene er på deres konto igen.