Hvorfor står der ingen tilgængelige billetter på et eller flere af børneeventsene?

Når du opretter tilbagevendende events, vil der være et moderevent. Dette moderevent opsamler alle oplysningerne som er generelle for alle de enkelte børneevents, der bliver oprettet.
Børneevents er derfor det enkelte tidspunkt, som du gerne vil sælge billetter til. Når du opretter og ændre indstillingerne for dine events, så skal du være klar over 2 ting.

Moderevent - Her bliver alle indstillinger nedarvet til alle børneevents.
Børneevent - Her bliver indstillinger kun sat på det enkelte event. (men husk hver gang du opdatere modereventet overskrives alle handlinger på det enkelte børne event)

_____________________________________________________________________________________________________________________

Ingen tilgængelige billetter på et eller flere børneevents

Hvis du oplever at der står ingen tilgængelige billetter på dit event, skal du gøre følgende:

1. Log ind på Billetto

2. Klik mine events

3. Klik på events på modereventet

4. Her finder du de børne events det står på

5. Tryk nu på rediger

6. Gå ned til dine billettyper og klik på møllehjulet avancerede indstillinger

7. Her kan du ændre start og slut dato og tidspunkt for billetten

8. Når det er rettet går du i bunden og trykker gem.

Billetterne vil nu være tilgængelige igen. Husk dette skal du gøre for alle billettyperne på alle børneeventsene.

Ingen tilgængelige billetter på alle børneevents

Hvis du oplever at der står ingen tilgængelige billetter på dit event, skal du gøre følgende:

1. Log ind på Billetto

2. Klik mine events

3. Klik på rediger på modereventet

4. Gå ned til dine billettyper og klik på møllehjulet avancerede indstillinger

5. Her kan du ændre start og slut dato og tidspunkt for billetten/terne

6. Når det er rettet går du i bunden og trykker gem.

Billetterne vil nu være tilgængelige igen.

Note: Hvis billetterne stadig ikke er tilgængelige skal du huske, at tjekke om du har fået tastet et antal af billetter du ønsker at sælge og så gem.