Hvorfor kan jeg ikke søge mine events frem?

Når du opretter tilbagevendende events, vil der være et moderevent. Dette moderevent opsamler alle oplysningerne som er generelle for alle de enkelte børneevents, der bliver oprettet. Børneevents er derfor det enkelte tidspunkt, som du gerne vil sælge billetter til. Når du opretter og ændre indstillingerne for dine events, så skal du være klar over 2 ting.

Moderevent - Her bliver alle indstillinger nedarvet til alle børneevents.

Børneevent - Her bliver indstillinger kun sat på det enkelte event.  (men husk hver gang du opdaterer modereventet overskrives alle handlinger på det enkelte børne event)

___________________________________________________________________________________________________________________

Tjekke om alle mine børne events er offentlige

Du kan gøre dit event offentligt ved at klikke flueben i kassen offentligt. Når du udgiver eventet vil det være offentligt for alle.

1. Log ind på Billetto

2. Klik mine events

3. Klik på rediger på modereventet

4. Gå ned til bunden af siden og find offentlig kassen

5. Tjek at der er flueben i kassen

6. Hvis der ikke er flueben så sæt et flueben i og derefter tryk gem.

Nu vil alle dine børneevents være offentlige.

Tjekke om enkelte børneevents er offentlige

1. Log ind på Billetto

2. Klik mine events

3. Klik på events på modereventet

4. Her finder du dine børneevents

5. Tryk nu på rediger på hver enkelt af dem

6. Gå ned til bunden af siden og find offentlig kassen

7. Tjek at der er flueben i kassen

8. Hvis der ikke er flueben så sæt et flueben i og derefter tryk gem.

Dette gør du ved hvert børneevent der er oprettet til de alle er offentlige igen.

Note: Ønsker du dine events skal være private kan du klikke fluebenet væk fra kassen offentligt istedet og derefter sige gem. Så du anvender samme metode som ovenstående, og så istedet klikker fluebenet væk fra offentlig kassen. Så vil dit event kun være offentligt for dem som du deler dit event link med.