Voinko kopioida tapahtumani luodakseni samanlaisen vastaavan?

Note: it's not possible to copy an event created on a higher price plan if you have downgraded your account. (Example: event is created on Advanced plan, you have downgraded to a Basic/Free plan & it's not possible to copy this event).

Kyllä voit. Kirjaudu Billetto-tilillesi ja etsi tapahtumasi "Kalenterista" vasemmalla yläpaneelissa. Valitse haluamasi kategoria dropdown-laatikosta oikealla. Selaa kategoriassa alas haluamaasi tapahtumaan ja klikkaa seuraavaa painiketta:

Sinut siirretään "Luo/Muokkaa Tapahtumaa" -ikkunaan, ja aiemman tapahtumasi tiedot on monistettu tietokenttiin. Voit muokata näitä tietoja kuten haluat kiinnittäen erityishuomiota tapahtuman alkamis- ja loppumisajankohtiin. Paina sitten "Julkaise".

Vinkki: Kannattaa ehkä myös päivittää uuden tapahtuman URL. Tämä onnistuu painamalla sinistä linkkiä tapahtumasi otsikon alla. Muutoin Billetto luo automaattisesti uniikin osoitteen kopioidulle tapahtumallesi ja sisällyttää siihen alkuperäisen tapahtumasi osoitteen sekä sattumanvaraisen numerosarjan.