Kan ik mijn evenement dupliceren of een zelfde soort evenement maken?

Note: it's not possible to copy an event created on a higher price plan if you have downgraded your account. (Example: event is created on Advanced plan, you have downgraded to a Basic/Free plan & it's not possible to copy this event).

Ja, dat kan. Log in op je Billetto account en klik op "Mijn events" in de linkerbovenhoek van het scherm. Op de pagina die volgt zie je een drop down menu (onder de oranje "Bewerk" knop), kies hier de categorie die van toepassing is (bijv. "Mijn evenementen - Voltooid" wanneer het evenent dat je wilt dupliceren al is afgelopen). Ga naar het betreffende evenement en klik op op het "Dupliceer evenement" icoon: