[ENTERPRISE] Hvordan oppretter jeg en kampanje basert på tid?

Note: this feature is not available on Free or Basic Billetto price plan. Please upgrade to Advanced plan to use this feature.

Kampanjer med antall samlet billetter i innkjøpskurven kan opprettes på både event- og konto nivå.

1. Klikk Opprett kampanje → Skriv inn navnet på kampanjen → Klikk Opprett

2. Kampanjevilkår: Tid

3. Velg startdato og klokkeslett

4. Velg sluttdato og klokkeslett

5. Lagre kampanjens vilkår

6. Kampanjeeffekt: Still inn rabattprosent

7. Tast inn rabatt i prosent

8. Lagre kampanje-effekt

9. Start kampanje

Bemerk: Kampanje muligheten er kun tilgjengelig for Enterprise kunder på nåværende tidspunkt. Vil du gjerne høre mer? Det er bare å kontakte oss.