[ENTERPRISE] Hvordan oppretter jeg en kampanje med en kode på mitt event med sitteplasser?

Note: this feature is not available on Free or Basic Billetto price plana. Please upgrade to Advanced plan to use this feature.

Sitteplasser v.1

• Gå til kampanjer på event nivå
  • Klikk Opprett kampanje → skriv inn navn på kampanjen → klikk OpprettSk_rmbillede_2017-10-12_kl._10.46.07.png
  • Kampanjens vilkår: Generer unik kode
  • Skriv inn kode
  • Hvis koden er begrenset til X antall transaksjoner, tast så inn antall transaksjoner. Hvis ingenting blir tastet inn vil dette være ubegrenset.
  • Lagre kampanjes vilkårSk_rmbillede_2017-10-12_kl._10.55.00.png
  • Kampanjevilkår: Lås opp setekategori
  • Velg setekategori
  • Lagre kampanje-effektSk_rmbillede_2017-10-12_kl._10.55.42.png
  • Start kampanjeSk_rmbillede_2017-10-12_kl._10.56.58.png

Sitteplasser v.2

• Opprett csv.-fil (semikolon separert) med kode og setenummer (skal være nøyaktig det samme som i plan over sitteplasser)Sk_rmbillede_2017-10-12_kl._10.58.01.png
  • Gå til Community → Grupper
  • Legg til navn på målgruppen og last opp csl.-fil
  • Marker Ignorer overskriftsrekke og velg de korrekte overskriftene som vist her underSk_rmbillede_2017-10-12_kl._10.58.37.png
  • Sjekk din e-post for bekreftelsesmail
  • Gå til Kalender Administrer event
  • Overblikk over seter: Add Legg til Partnermålgruppe
  • Sjekk din e-post for bekreftelsesemail
  • Kampanjevilkår: Målgruppe
  • Velg målgruppe
  • Velg ved: Adgangskode
  • Lagre kampanjevilkårSk_rmbillede_2017-10-12_kl._11.00.29.png

Mulighet 1

• Kampanje-effekt: Lås opp setekategori for målgruppemedlem
  • Lagre kampanje-effekt
  • NB: Ikke tilgjengelig på kontonivåSk_rmbillede_2017-10-12_kl._11.00.56.png

Mulighet 2

• Kampanje-effekt: Lås opp sete for medlem av målgruppe
  • Velg om setet skal være gratis (dette vil overskrive enhver pris sat på billettypen)
  • Velg om setene som nå er låst opp skal automatisk bli lagt til innkjøpskurven
  • Lagre kampanjeeffekt
  • NB: Ikke tilgjengelig på konto nivåSk_rmbillede_2017-10-12_kl._11.03.21.png

Hvis du gjerne vil gi din målgruppe en rabatt - og ikke gratis billetter, så velg trinnene:

• Gå til Fellesskap → Grupper
    • Legg til navn på målgruppe og last opp csv.-fil
    • Velg Ignorer overskriftsrekke og velg de korrekte overskriftene som vist her underSk_rmbillede_2017-10-12_kl._11.03.57.png
  • Gå til Administrer event
  • Seteoverblikk: Legg til Partnermålgruppe
  • Sjekk din e-post for bekreftelsesmail
  • Kampanjevilkår: Målgruppe → Adgangskode
  • Kampanje-effekt: Lås opp for målgruppemedlem
  • Kampanje-effekt: Still inn rabattprosent
  • NB: Ikke tilgjengelig på konto nivå

Bemerk: Kampanje muligheten er kun tilgjengelig for Enterprise-kunder på nåværende tidspunkt. Vil du gjerne høre mer? Det er bare å kontakte oss.