Jag vill inte att min sida ska vara publik. Hur kan jag ändra mina privata inställningar?

För att ändra dina privata inställningar behöver du bara logga in på ditt Billetto-konto och därefter följa stegen nedan.

1. Klicka på Kontoöverblick under ditt profilnamn uppe i högra hörnet av sidan.
2. Klicka sedan på Ändra din publika profil i menyn till vänster.
3. Under Sekretess klickar du på Ej sökbar profil.
5. Klicka sedan på Uppdatera profil-knappen.

Om du väljer att ha en "ej sökbar profil" så kommer ditt namn inte att synas på eventsidors offentliga gästlistor.