Hur skapar jag en kampanj på kontonivå?

För att skapa en kampanj på kontonivå ska du logga in på Billetto.se och följa dessa steg:

1. Gå till Kampanjer, högst upp på sidan
  2. Klicka på Skapa kampanj
  3. Ifyll namnet på kampanjen och klicka på Skapa
  4. Skapa ett Kampanjförhållande genom att klicka på + tecknet. Du kan välja ett förhållande utifrån hur du vill att kampanjen ska fungera.
  5. Spara
  6. Lägg till en Kampanjeffekt genom att klicka på + tecket. Välj rabattprocent för att bestämma vilken rabatt du vill erbjuda dina biljettköpare.
  7. Spara
  8. Klicka på Starta högst upp på sidan

Du hittar följande rubriker under 'Kampanjer':

• Aktiv: Aktiva kampanjer (dessa går ej att redigera)
  • Utkast: Kampanjer sparade som utkast är inte aktiverade och därför kan du redigera dessa.
  • Genomförda: Här kan du se en överblick av alla dina slutförda kampanjer. Du kan radera dessa om du inte längre vill att de ska vara synliga. Slutförde kampanjer kan inte startas på nytt.
  • Nedärvda: Här ser du kampanjer som är skapade på kontonivå. Du kan starta och avsluta dessa kampanjer på eventnivå som du önskar, men själva kampanjen kan inte redigeras.

Observera: Kampanjmöjligheten är för tillfället enbart tillgänlig för Enterprice-kunder. Vill du veta mer? Kontakta oss gärna!