Hur tillför jag en kampanj på kontonivå till ett event?

För att tillföra en kampanj på kontonivå till ett event, följ dessa instruktioner:

1. Gå till Mina event
  2. Klicka på Hantera
  3. Välj Kampanjer i den vänstra menyn
  4. Klicka på underrubriken Nedärvda och du kommer där kunna se alla dina kampanjer på eventnivå.

Du kan starta och avsluta kampanjer på kontonivå hur som helst, men det går inte att ändra detta efter att kampanjen tillförts till ett event. Kom ihåg att du måste starta kampanjen på kontonivå för att den ska bli synlig på eventnivå.

Observera: Kampanjmöjligheten är för tillfället enbart tillgänlig för Enterprice-kunder. Vill du veta mer? Kontakta oss gärna!