Var hittar jag gästlistan och mina gästers e-postadresser?

Du kan kolla upp enskilda gäster och e-postdresser under Deltagare Orderhantering. Här är det också möjligt att efterfråga ett återköp, skicka om en biljett eller skicka vidare en biljett om en av dina gäster råkat skriva fel e-postadress. I appen finner du gästlistan bland ikonerna i nederkant när du är inloggad i Arrangörsläge.

Det går också att när som helst enkelt ladda ner kundlistor för ditt event. Du hittar den genom att gå till Mina events och därefter välja Hantera för det event det gäller. Klicka därefter på Kundlista & Rapporter (under Översikt) i menyn till vänster.

Kundlistan finns i följande format:

• Detaljerad kundlista (XLS)
    Även känd som "Business Intelligence"-rapport. Denna fil är den mest omfattande rapporten som du kan ladda ner. Den är i XLS-format vilket kräver ett kalkylprogram för att visa och redigera.
  • Enkel kundlista (PDF)
    Denna gästlistan är grupperad efter biljettyp och inkluderar endast dina gästers namn, order ID och streckkod för biljetten. Gästlistan är användbar när du manuellt "bockar av" gästerna in entrén.
  • Maillista (TXT)
    Denna enkla .txt-fil inkluderar bara e-postadresser till dina gäster, separerade med komma-tecken. Denna lista är bra när du vill kopiera in det direkt i en maillista för att uppdatera dina gäster med information om eventet.
  • CSV-fil
    Denna fil inkluderar den mesta informationen om dina gäster och deras biljetter. Ordrarna är listade kronologiskt och inkluderar information om åtkomstkoder och specifika uppgifter. Denna CSV-fil kan öppnas och redigeras i kalkylprogram som t ex Excel, Google Docs eller liknande.