Hur kan jag dela mitt event med mina gäster?

Du kan exempelvis dela ditt event på sociala medier, såsom Facebook och Twitter, och genom att integrera en widget på din hemsida som länkar direkt till biljettköp.

För att hitta html-koden till widgeten går du in på Mina events, därefter väljer du Hantera > Marknadsföring > Dela event. Under Bädda in en widget på din hemsida kopierar du html-koden som du sedan bäddar in på din hemsida.

För att dela eventet på Facebook och Twitter är det bara att använda URL-länken (www.billetto.se/e/eventnamn-event-ID) till din eventsida.