Hur checkar jag av biljetterna i entrén?

Det finns ett par olika sätt att göra detta. Det allra bästa är att scanna biljetterna med vår app men för säkerhets skull går vi också igenom hur du checkar av dina gäster med en utskriven kundlista.

Scanning
Du kan scanna in biljetter i dörren med hjälp av Billettos app, som finns tillgänglig för iOS och Android. Ladda ner appen, logga in och välj Byt till arrangör genom att klicka på den din profilbild nere i högra hörnet.

Är ni flera som ska scanna samtidigt? Då behöver du ge din 'arrangörskod' till varje person som ska stå i dörren. Koden ger dem tillgång till scanningsfunktionen, men utan att de kan komma åt all annan information som finns på ditt konto.

Första gången du ska använda denna funktion ska du generera en arrangörskod. Det gör du genom att logga in på Billetto, klicka på Mina events > klicka på Hantera > klicka på På plats i den vänstra menyn och därefter Billetto-appen > bläddra ner på sidan till rubriken Arrangörskod och klicka på Generera ny.

De som hjälper dig i entrén skapar sina egna Billetto-konton i appen, väljer Byt till arrangör och knappar in arrangörskoden – sedan är de redo att börja scanna.

Med gästlista
Ladda ner och skriv ut din kundlista för ditt event. Det gör du på följande sätt: gå till Mina events > hitta eventet ifråga och klicka på Hantera > Kundlista & Rapporter och välj Enkel kundlista och fyll sedan i din e-postadress och klicka Skicka.