Hur redigerar jag dottereventen?

När du skapar flera events med vår återkommande events-funktion finns det alltid ett moderevent. Detta event bestämmer alla grundläggande inställningar för alla dotterevents som skapas. Dottereventen är dock samtidigt enskilda events, därför är det viktigt att du som arrangör vet detta:

Moderevent - alla inställningar här påverkar alla dotterevents
Dotterevent - inställningar här påverkar bara det enskilda eventet

Att redigera ett enskilt dotterevent

Om du vill redigera ett redan skapat dotterevent ska du klicka på Mina events högst upp på sidan, finna modereventet och sedan klicka Hantera alla. Du får då upp en kalendervy (med listvy under) där du kan välja det dotterevent du vill Ändra. Här kan redigera det enskilda eventet. Kom ihåg att klicka Spara när du är klar.

Att redigera alla dotterevents samtidigt

Om du vill redigera samtliga dotterevents ska du klicka på Mina events högst upp på sidan, finna modereventet och sedan klicka Ändra. Här kan du göra ändringar som påverkar alla events i serien. Kom ihåg att klicka Spara när du är klar.