Hur lägger jag till flera tidpunkter för mitt event?

Om du har ett event som kommer att äga rum vid flera tillfällen kan du använda vår "återkommande event"-funktion. Den gör så att du endast behöver skapa ett event på vår plattform vilket sparar dig tid. Biljettköparen får också en bättre överblick av dina events vilket underlättar besluts- och köpprocessen.

Du börjar med att skapa ett nytt event.

På eventskaparsidan finner du en blå länk på höger sida som heter "Skapa återkommande event". När du klickar på den får du flera fält för schemaläggning där du kan ställa hur ofta och länge eventet ska upprepas.

Genom att klicka på "Lägg till nytt tillfälle" kan du addera fler tillfällen som har en annan frekvens, t ex andra starttider. Se exemplet nedan.

När du känner dig klar och har fyllt i övriga fält för eventet kan du klicka Publicera