Hur ställer jag in mina dotterevents?

När du skapar flera events med vår återkommande events-funktion finns det alltid ett moderevent. Detta event bestämmer alla grundläggande inställningar för alla dotterevents som skapas. Dottereventen är dock samtidigt enskilda events, därför är det viktigt att du som arrangör vet detta:

Moderevent - alla inställningar här påverkar alla dotterevents
Dotterevent - inställningar här påverkar bara det enskilda eventet

Ställa in alla dotterevents

För att ställa in samtliga av dina återkommande events klickar du på Mina events högst upp på sidan och sedan på papperskorgs-knappen på modereventet.

När du ställer in ditt event får alla biljettköpare automatiskt ett mail med besked om detta. När du väljer att ställa in ett event får du också möjlighet att själv skriva ett par rader om du till exempel vill förtydliga varför evenemanget inte blev av eller om ni exempelvis planerar att ha eventet ett annat datum.

När du väljer att ställa in ditt evenemang ger du Billetto rättighet (men inte skyldighet) att göra återköp för samtliga biljetter. Det är upp till dig som arrangör att kommunicera ut policyn för återköp till alla gäster och informera dem om att de kommer att få pengarna tillbaka.

I enlighet med våra allmänna villkor som vi hänvisar till innan biljettköp är det bara biljettpriset som betalas tillbaka. Avgifter, försäkringar och andra tillägg betalas således inte tillbaka. Det kan ta upp till fem bankdagar innan pengarna är tillbaka på det konto som din gäst betalade med.

Om dina eventintäkter inte täcker alla återköpen ber vi dig att kontakta oss innan du ställer in ditt event.

Ställa in ett enskilt dotterevent

För att ställa in ett av dina dotterevents klickar du på Mina events högst upp på sidan och sedan Hantera alla på modereventet. Därefter kan du klicka på papperskorgs-knappen på det valda dottereventet.

När du ställer in ditt event får alla biljettköpare automatiskt ett mail med besked om detta. När du väljer att ställa in ett event får du också möjlighet att själv skriva ett par rader om du till exempel vill förtydliga varför evenemanget inte blev av eller om ni exempelvis planerar att ha eventet ett annat datum.

När du väljer att ställa in ditt evenemang ger du Billetto rättighet (men inte skyldighet) att göra återköp för samtliga biljetter. Det är upp till dig som arrangör att kommunicera ut policyn för återköp till alla gäster och informera dem om att de kommer att få pengarna tillbaka.

I enlighet med våra allmänna villkor som vi hänvisar till innan biljettköp är det bara biljettpriset som betalas tillbaka. Avgifter, försäkringar och andra tillägg betalas således inte tillbaka. Det kan ta upp till fem bankdagar innan pengarna är tillbaka på det konto som din gäst betalade med.

Om dina eventintäkter inte täcker alla återköpen ber vi dig att kontakta oss innan du ställer in ditt event.