Varför finns det inga tillgängliga biljetter på ett eller flera av mina dotterevents?

När du skapar flera events med vår återkommande events-funktion finns det alltid ett moderevent. Detta event bestämmer alla grundläggande inställningar för alla dotterevents som skapas. Dottereventen är dock samtidigt enskilda events, därför är det viktigt att du som arrangör vet detta:

Moderevent - alla inställningar här påverkar alla dotterevents
Dotterevent - inställningar här påverkar bara det enskilda eventet

Inga tillgängliga biljetter på ett enskilt dotterevent

Detta beror på att försäljningsdatumet du valt för biljettypen/biljettyperna inte inkluderar dagens datum. Men oroa dig inte, detta löser du snabbt och smidigt genom följande steg:

1. Gå till Mina events högst upp till höger på sidan
  2. Klicka Hantera alla på modereventet
  3. Leta upp det valda dottereventet och klicka på Ändra
  4. Bläddra ner till biljettyperna och klicka på symbolen av ett kugghjul
  5. Ändra försäljningsdatumet
  6. Klicka på Spara längst ned på sidan

Inga tillgängliga biljetter på något av dottereventen

Detta beror på att försäljningsdatumet du valt för biljettypen/biljettyperna inte inkluderar dagens datum. Men oroa dig inte, detta löser du snabbt och smidigt genom följande steg:

1. Gå till Mina event högst upp till höger på sidan
  2. Hitta modereventet och klicka på Ändra
  3. Bläddra ner till biljettyperna och klicka på symbolen av ett kugghjul
  4. Ändra försäljningsdatumet
  5. Klicka på Spara längst ned på sidan

Notera: Om biljetterna fortfarande är otillgängliga bör du kontrollera antalet biljetter du vill sälja.