Audiences - Enkle rabatter for billettkjøpere, følgere og fans!

Introduksjon

På Audiences-siden har vi gjort det enkelt for deg å belønne dine mest lojale kunder.

Tilgang til Audiences:

Klikk på "Markedsfør" i kontoen din i toppmenyen.

Velg "Audiences" fra dropdown-menyen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oversikt over funksjoner

1. Publikumsdefinisjoner: Forstå deltakerne dine bedre med klare segmentdefinisjoner:

• Følgere: Noen som følger kontoen din, uten hensyn til kjøpsmønstrene deres.
    • Fans: Deltakere på mer enn ett event. De kan også være følgere og/eller superfans, men ikke engangskjøpere.
    • Superfans: En spesiell kategori av fans, som også kan være følgere.
    • Enkeltkjøpere: Deltakere som bare har vært på ett event. De kan ikke være fans eller superfans, men kan være følgere.

2. Rask rabattkampanje: Sett opp rabattkampanjer for spesifikke publikumsgrupper på tvers av eventene dine. To klikk, og det er gjort.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bruk av Audiences-siden

Oppsett av rabatter:

1. På Audiences-siden navigerer du til venstre side av skjermen.
  2. Finn og klikk på bryteren for å aktivere rabatter for den valgte publikum-gruppen du ønsker. Klikk på Rediger-ikonet hvis du ønsker å justere den prosentvise rabatten
  3. En melding vil spørre om hvordan du vil begrense rabattbruken per billettkjøper

• En gang per event oppfordrer kundene dine til å utforske et bredere spekter av tilbudet og gir dem løpende lojalitetsbelønninger.
    • En gang på tvers av alle eventer lar deg gi en engangskampanjerabatt, men det begrenser bruken til bare én gang per bruker på et event.

Innløsning av rabatter:

Kundene dine får en sømløs opplevelse med rabatter. Alt de trenger å gjøre er å logge inn på Billetto-kontoen sin når de foretar et kjøp, og den gjeldende rabatten blir automatisk brukt!

Administrere kampanjer for spesifikke events:

1. Besøk siden for det spesifikke eventet, Mine eventer - Admin.
  2. Naviger til delen for Kampanjer under Kampanjer og tilbud i meny til venstre.
  3. Finn kampanjen du ønsker å administrere og klikk "Deaktiver" hvis du ikke vil at den skal være aktiv for det event.

Anbefalinger:

For å få mest mulig ut av disse nye funksjonene:

• Send ut markedsføringsemail til publikummet ditt, informer dem om de nylig tilgjengelige rabattene og oppmuntre dem til fortsatt deltakelse i eventene dine.
  • Overvåk publikumgruppefordelingen jevnlig for å tilpasse og avgrense eventet og markedsføringsstrategiene dine.